Tepebaşı Belediyesi'nin Şirintepe Mahallesi'nde hizmet veren Yunus Emre Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen yeni dönem kursları sürüyor.

Hizmete girdiği günden bu yana Eskişehirlilerin ilgi odağı haline gelen Yunus Emre Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilecek kurslar kapsamında hem yetişkinler hem de çocuklara yönelik eğitimler yer alıyor. 4-9 yaş arası çocuklar için jimnastik, 7-16 yaş arası çocuklar için basketbol, tekvando, voleybol, futbol, masa tenisi kursları düzenlenecek. Yine uzman eğitmenler tarafından yetişkinlere yönelik aerobik, pilates, work out, strong dance ve yoga kursları yer alıyor.

Çocukların jimnastik ve basketbola ilgisi yoğun

Tamamen ücretsiz olarak düzenlenen kurslar kapsamında çocuklar, jimnastik ve basketbol eğitimlerine de katılıyor.

Sağladığı pek çok fayda ile dikkat çeken jimnastiğin, kentteki en uğrak noktası haline gelmeyi başaran Yunus Emre Spor Tesisleri bu branştaki boşluğu da dolduruyor. Jimnastik, çocukların bedensel ve zihinsel gelişime katkısı, duruş bozukluklarının düzelmesi, sosyal faydaları ve bireylerin kendilerine güven kazanması gibi özellikleri ile dikkat çekiyor. Koronavirüs tedbirleri eşliğinde basketbol ve jimnastik yapan çocuklar ve aileleri, memnuniyetini belirtirken Tepebaşı Belediyesi’ne de teşekkürlerini sunuyor.

Yunus Emre Spor Tesisleri’nde düzenlenen kurslar hakkında bilgi almak isteyen vatandaşlar, 0 (222) 335 51 85 ve 0 (535) 490 82 71 numaralı telefondan yetkililere ulaşabiliyor.