Türkiye genelinde kentlerin gelişimine, güzelleşmesine, marka değerinin yükselmesine doğrudan etkisi bulunan projelerin değerlendirildiği 11. Özel Kalem Dergisi Yerel Yönetim Ödülleri sahiplerini buldu.

Prof. Dr. Ruşen Keleş başkanlığında deneyimli akademik kurulun değerlendirdiği projeler; Afet yönetimi, Kentsel Tasarım, Kentsel Dönüşüm, Kent içi Ulaşım, Kültür ve Tabiat Varlıklarının Korunması, Çevre Koruma, Kültür Sanat ve Turizm Etkinlikleri, Sosyal Sorumluluk Projeleri, Katılımcı Yönetim, E-belediyecilik, Kent Ekonomisi ve İşletmeciliği, Uluslararası İşbirliği olmak üzere 12 kategoride incelendi. Pandemi nedeniyle online olarak youtube üzerinden gerçekleştirilen ödül töreninde Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç da, Tepebaşı Sosyal Kuluçka Merkezi ile Uluslararası İşbirliği Kategorisi’nde ödül aldı.

Buna ilişkin bir değerlendirmede bulunan Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, “Tepebaşı Belediyesi olarak ilklerle anılmaya ve projelerimizin ödüllendirilmesine oldukça alışkınız. Tepebaşı Sosyal Kuluçka Merkezimiz de bizim ilk niteliğindeki çalışmalarımızdan bir tanesi. Bu merkezimizi, sosyal girişimciliğin yaygınlaşması adına kardeş şehrimiz Treptow-Köpenick ile birlikte hayata geçirdik. Merkezimiz, Türkiye’de belediyeler arasında bir ilktir. Kısa sürede pek çok farklı etkinlik gerçekleştirerek her katmandan gencimize fayda sağlamak hedefimize ulaştık. Tepebaşı Belediyesi olarak ilkleri gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Hep birlikte Eskişehir’imiz adına iyi işler yapmayı sürdüreceğiz. Özel Kalem Dergisi Yerel Yönetim Ödülleri Seçici Kurulu üyelerine teşekkürlerimi iletirken, Özel Kalem Dergisi’ne de bu güzel organizasyonu düzenlemesinden ötürü şükranlarımı sunuyorum” dedi.