Tepebaşı Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, dünya genelinde sağlık tehdidi haline gelen yeni tip koronavirüse karşı tedbir çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Tepebaşı Belediyesi yetkilileri, ilçe genelinde geniş çaplı biçimde sürdürülen ilaçlama ve dezenfekte çalışmaları hakkında, “Tepebaşı Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından kurulan ekiplerce, özellikle Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı tüm okullarda, belirlenen program çerçevesinde ilaçlama çalışmaları başlatılmış olup diğer kamusal alanlar da başvuru sırasına göre ilaçlanmaya devam etmektedir. Vatandaşların yoğun şekilde geldiği belediyemizin idari binasının yanı sıra belediyemize bağlı Gençlik Merkezleri, eğitim verilen noktalar, Belde Evleri gibi merkezler ile Tepebaşı Belediyesi’nin kamu hizmetlerinde kullanılan araçları da ilaçlanmıştır. İlaçlama çalışmalarında Dünya Sağlık Örgütü’nün onayladığı ve Sağlık Bakanlığı tarafından ruhsatlandırılmış, özellikle virüsid, bakterisid ve fungisidlere karşı etkili olan antiseptik dezenfektan ilacı kullanılmaktadır. İlçe sınırları içindeki dezenfeksiyon ilaçlama faaliyetlerimiz yoğun bir şekilde devam edecektir” denildi.

Vatandaşlar, Tepebaşı Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ilaçlama çalışmaları hakkında bilgi almak, görüş ve taleplerini iletmek için 444 44 26 numaralı telefondan Mavi Masa’ya ulaşabiliyor.