Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, cinayete kurban giden Ayşe Tuba Arslan’ın davasını takip etmek üzere Eskişehir’e gelen CHP Ankara Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Gamze Taşcıer’i misafir etti.

CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü’nün de bulunduğu ziyarette Başkan Ataç ve konukları, ülke gündemine ilişkin sohbet etti. Buluşmada Taşcıer, Başkan Ataç’ı başarılı belediyecilik çalışmalarından ötürü tebrik etti.

Milletvekili Taşcıer, “Ahmet Ataç Başkanımızı ziyaret etmekten dolayı çok mutluyum. Kendisini yaptığı başarılı belediyecilik çalışmalarının yanı sıra pandemi sürecindeki uygulamalarından dolayı tebrik ediyorum. Bir milletvekili olmamın yanı sıra bir vatandaş olarak da teşekkür ediyorum, çünkü kendisi bu zor dönemde halktan yana bir yerel yönetim anlayışı sergiliyor. Tepebaşı halkına ne mutlu ki böyle bir başkanımız var. Kendisi, daha çalışmaları ile Eskişehir’e hizmet etmeye devam edecek. Tepebaşı bir inci gibi. Çok güzel, sosyal hayatın çok keyifli olduğu bir yer. Başkanımızı bir kez daha çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum.

CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü ise “Sayın Ankara Milletvekilimiz Gamze Taşcıer bugün hepimizi üzen bir kadın cinayetinin, Ayşe Tuba Arslan’ın davasını takip etmek için buradaydı. Bu davayı birlikte izledik ve CHP kadın milletvekilleri olarak bu davaların takipçisi olmaya devam edeceğiz. Sayın Milletvekilimiz Taşcıer’e bizleri bu davada yalnız bırakmadığı ve Tepebaşı Belediyemizi de ziyaret ettiği için teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretinden dolayı konuğu Taşcıer’e teşekkür eden Başkan Ataç da “Sevgili Gamze Taşcıer Milletvekilimiz, ziyareti ile bizleri mutlu etti. Kendisi bugün tüm Eskişehirlileri derinden yaralayan bir kadın cinayetinin, Ayşe Tuba Arslan’ın davası için kentimizdeydi. Kendisi ile görüşmemizin ardından bir kez daha anladım ki kadın milletvekili ve belediye başkanlarımızın sayısı kesinlikle artmalı. Bir işe kadının eli değdiğinde, birçok güzel şey de kendiliğinden oluveriyor. Çok yakın gelecekte de tüm partililer el ele vererek CHP’yi iktidara getirecektir. Türkiye’nin refah seviyesini artırmak adına başka alternatif yoktur” ifadelerini kullandı.

Ziyaret sonunda Başkan Ataç, Milletvekili Taşcıer’e günün anısına “Eskişehir: Kökleri Derinde Yepyeni Bir Şehir” kitabını armağan etti. Başkan Ataç konuğuna, Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu eserlerini de tanıttı.