Atahan Gezer

TEMAD Odunpazarı İlçe Başkanlığının kuruluşunun 7’nci yıl dönümü, ilçe başkanlığının Asarcıklı Caddesi’ndeki binasında, üyelerin katılımıyla kutlandı. Birlik, beraberlik mesajı verilen etkinlikte, TEMAD üyeleri pasta kesti.

TEMAD İlçe Başkanı Hulusi Emeksiz, yaptığı konuşmada, 7 sene önce, üyelerin bir araya gelerek türlü imkansızlıklar ve güçlüklere rağmen burayı kurduğunu söyledi.

Emeksiz, şöyle konuştu:

“Yönetim kurulu olarak bizler, başta derneğimizin kurucuları olmak üzere bize güvenenleri mahcup etmeden, aldığımız bayrağı daha da ileriye taşımanın gayreti ve çabası içinde olacağız. Üyelikten kardeşlik ve dostluk eksenine evrilmiş, Eskişehir ve ülke genelinde tanınmışlığı her geçen gün artan, üye sayısı binleri geçen derneğimiz, dinamik ve istikrarlı, modern ve demokratik yönetim yapısıyla, izlediği akılcı ve barışçı politikasıyla, faaliyetlerine aynı inanç ve kararlılıkla devam etmektedir. ‘Camia kardeşliğini’ hedef alan düşünce yapısından hareketle ana vizyonumuz, düzenleyeceğimiz etkinlik ve faaliyetler ile üyelerimizin her daim sosyal hayatın içinde var olmalarını sağlamaktır. Aldığımız kararlar ve planlamalarımız da hep aynı minvalde olacaktır. Genel merkez marifetiyle, haklarımızı ve tazminatlarımızı almak için yolumuz uzun olsa da inancımız tamdır. Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyet’imizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, kahraman silah arkadaşlarını, canlarıyla bu toprakları bize vatan yapan aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.”