Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Türkiye Tekstil, Örme, Giyim ve Deri Sanayi İşçiler Sendikası (TEKSİF) Genel Başkanı Nazmi Irgat ile bir araya geldi. Başkan Kurt’un makamında gerçekleşen ziyarette, Başkan Kurt’a işçilere ve sendikal faaliyetlere verdiği destekten dolayı teşekkür eden TEKSİF Genel Başkanı Irgat, sendika çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Başkan Kurt’un her zaman işçi ve emekçinin yanında olduğunu söyleyen Irgat, TEKSİF Sendikası olarak 50 yılı aşkın bir süre önce Bursa’da başlayan emek mücadelelerine var güçleri ile devam ettiklerini söyledi. Tekstil sektörünü, emekçilerimizi ve ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşımak için örgütlenerek toplu iş sözleşmesi düzenini bütün emekçilere ulaştırabilmemiz gerektiğinin altını çizen Irgat, TEKSİF olarak kuruldukları günden beri yalnızca üyelerinin değil, tekstil sektöründe alın teri döken bütün emekçi kardeşlerimizin sesi ve savunucusu olduğunu söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kurt, Odunpazarı Belediyesi olarak işçilerin sendikal örgütlenmesi önündeki tüm engelleri kaldırdıklarını söyledi. Her zaman işçi ve emekçilerin yanında olduklarını belirten Başkan Kurt, TEKSİF’e çalışmalarında başarılar diledi.