Teksan Sanayi Sitesi çevre yolu girişinin Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından kapatılmasının ardından bölgede bulunan sanayiciler duruma tepki gösterdi. Yaşanan mağduriyetin girerilmesi için başlatılan çalışmalar bugün sonuç verdi ve KGM'nin kararı iptal edilerek, giriş tekrar açıldı. 

Girişi kapatan bariyerlerin kaldırılma çalışmalarını ve yaşanan sorunu yerinde görmek isteyen AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Harun Karacan ve Nabi Avcı Teksan'a ayrı ayrı giderek bölge esnafıyla görüştü. Yapılan görüşmelerin ardından Karacan ve Avcı, sosyal medya hesaplarından paylaşım yaparak, yaşanan sorunu kendilerinin çözdüğünü ima etti. Nabi Avcı paylaşmında bir adım ileri giderek Teksan Sanayi Bölgesinin üyelerine attığı mesajıda paylaştı.
İşte o mesaj:

Harun Karacan "Eskişehir Ankara çevre yolundan TEKSAN bölgesine giriş ve çıkış yolunun kapatılması üzerine Sanayicilerimizle görüştüm ve açılması için gerekli görüşmeleri gerçekleştirdim" diyerek paylaşımda bulundu.

Nabi Avcı'nın sosyal medya hesabından ise  "KGM tarafından başlatılan ve TEKSAN ile OSB’ye girişlerin kapanmasına ve on binden fazla vatandaşın mağdur olmasına neden olan çalışma, Nabi Avcı’nın Ulaştırma Bakanı ile görüşmesi sonucu durduruldu. Girişlerin açılması esnaf ve vatandaşlar tarafından mutlulukla karşılandı" paylaşımı yapıldı.

Karacan ve Avcı arasında uzunca zamandır devam eden gerginlik bir kez daha yapılan paylaşımlarla ortaya çıktı.