4 Nisan 2020 tarihinden itibaren odalarını Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü’nün hizmetine sunan TASIGO Eskişehir, bu uygulamayı gerçekleştirmeden önce 3 günlük dezenfeksiyon sürecinden geçerek oteli sağlık çalışanlarına uygun hale getirdi. TASIGO Eskişehir, uygulamayı başlattığı tarihten itibaren çok sayıda sağlık çalışanını misafir etmeye devam ediyor.

TASIGO Eskişehir’in yönetimi konuyla ilgili olarak “Bütün dünyayı etkisi altına alan COVID-19 salgını nedeniyle yaşanan olağanüstü zor günlerde kahramanca mücadele eden sağlık çalışanlarının yanındayız ve onlara minnettarız. Bugünleri toplum olarak birlik, beraberlik ve dayanışma ile atlatacağımıza inanıyoruz. Ülkemize duyduğumuz sorumluluğun bilinciyle TASIGO Eskişehir otelini sağlık çalışanlarının hizmetine sunuyoruz.” yorumunda bulundu.

Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü tarafından otele yerleştirilen sağlık çalışanlarının TASİGO Eskişehir’e girişlerinden itibaren güvenlik şeritli oda bağlantı yolu oluşturuldu. Sağlık çalışanlarının ve otel personelinin COVID-19’dan maksimum şekilde korunmalarını amaçlayan bu uygulama ile sağlık çalışanlarının belirlenen güzergah dışında farklı alanlar ile temasları engellendi.

Sağlık çalışanları kadar otel personelinin de güvenliğini gözeten otel yönetimi, çalışanlarının sağlık durumunu günlük ateş ölçümü ile takip ediyor ve çalışanlarına hizmet alanlarına göre gerekli kıyafetlerin ve ekipmanların sağlanmasına büyük önem veriyor. Odaların haftada 2 gün olarak belirlenen temizlikleri sırasında ve tüm bu süreçte hizmet verecek otel çalışanlarının dikkat etmesi gereken enfekte bölge temizliği kuralları Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü tarafından hazırlanan özel bir eğitim ile çalışanlara aktarıldı.