Eskişehir Terziler Odası, 31 Ocak ve 7 Şubat’ta olmak üzere iki oturumlu seçime gidecek. Seçimlerde mevcut başkan Süleyman Döner dahil dört aday yarışacak. Adaylardan Şükret Özdemir de, Arus Otel’de basın mensuplarıyla bir araya gelerek başkan adaylığını açıkladı. Özdemir, şu şekilde konuştu;

Mesleğe 1985’de başladım

“1967 Ankara Polatlı doğumluyum. İki çocuk annesiyim. Meslek hayatıma 1985 yılında rahmetli ustam Mustafa Bardakçı’nın yanında başladım. 1993 yılında kendi iş yerimi açtım ve hala devam ettirmekteyim. Ustalık ve usta öğretici belgelerim var. Mesleki Eğitim Okulumuzda kalfalık ve ustalık sınavları değerlendirme komisyonunda bulundum.”

Ortak akıl, ortak fikir, ortak karar

“Eskişehir Terziler Odasında 12 yıllık yönetim kurulu üyesiyim. Ayrıca başkan vekiliyim. Güzide mesleğimizin hak ettiği saygıyı tekrar kazanması adına taşın altına elimizi koyarak ekibimizle beraber hizmete hazırız. Seçimi elde ettiğimizde neler yapacağız? Üyelerimizden sıklıkla duyduğumuz “Oda ne işe yarar?” algısını bertaraf etmek önceliğimiz. “Ortak akıl, ortak fikir, ortak karar” anlayışını esas alacağız. Adaletli ve şeffaf bir yönetimle ilerleyeceğiz. Yönetimde “Ben değil, biz” olgusu ve hiçbir kişisel egoyu elde etmeden devam edeceğiz.”