Zoom üzerinden gerçekleşecek web seminerleri serisi ile Çıtak, gençlere önemli katkılar sunacak.

Tepebaşı Sosyal Kuluçka Merkezi, genç sosyal girişimci adaylarına yönelik faaliyetlerini sürdürüyor.

Gençleri özel isimler ile bir araya getirmeye devam eden merkez, bu kez profesyonel koç ve eğitmen İpek Çıtak’ın katılımı ile üç aşamalı bir webinar (web tabanlı seminer) serisi gerçekleştirecek. Webinar serisindeki, “Kendini Tanı ve Nedenini Tespit Et” 20 Şubat Cumartesi günü saat 21.00’de, “Hikayeni Oluştur ve Hikayene Sahip Çık” 24 Şubat Çarşamba günü saat 21.00’de ve “Sürdürülebilir Sistemini Kur” ise 27 Şubat Cumartesi günü saat 21.00’de olmak üzere üç etkinlik, Zoom platformu üzerinden online olarak gerçekleştirilecek.

Etkinliklerde katılımcılar, kendi istedikleri yaşam için sorumluluk alma, kendilerini tanıma, özellikle iş modeli oluşturma aşamasında girişimciler için önemli olan kişisel potansiyelin tespit edilmesi, misyon ve vizyonun belirlenmesi, bakış açısını güncel tutma gibi önemli konularda Çıtak’ın tavsiyelerine ulaşabilecek.

Etkinliğe katılmak isteyenler, Tepebaşı Sosyal Kuluçka Merkezi’nin “tepebasikulucka” adlı instagram hesabında yer alan linkteki formu doldurarak kayıt oluşturabilecek.