‘Sokakta Hayat Var’ sloganı ile gerçekleştirilen sinema etkinliği bu kez Gündoğdu Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. 

Odunpazarı Belediyesi tarafından hazırlanan ve yaz akşamlarının vazgeçilmezleri arasına giren Sokak Sineması Etkinliği; Hamamyolu, 75. Yıl Mahallesi, Odunpazarı Meydanı ve Yenikent Mahallesi’nin ardından Gündoğdu Mahallesi’nde gerçekleşti.  Çok Sayıda vatandaşın katıldığı etkinlikte, Mandıra Filozofu adlı filmi izlendi. Birol Güven'in senaryosunu yazdığı, yönetmenliğini Müfit Can Saçıntı'nın yaptığı, başrollerini ise Müfit Can Saçıntı, Rasim Öztekin ve Ayda Aksel'in oynadığı Mandıra Filozofu’nu izleyen vatandaşlar keyifli bir akşam geçirdi. Mısır ve Gazoz ikramlarının olduğu sinema gösterimine vatandaşlar, yoğun ilgi gösterdi. 

Sokak Sineması Etkinliği 18 Temmuz 2018 Çarşamba Günü (Bugün) 71 Evler Mahallesi İlhan  Ünügür İlköğretim Okulu’nda gerçekleşecek. Sokak Sineması Etkinliği’nde Mandıra Filozofu Mustafa Ali’nin İstanbul’a gelmesi ve modern dünya ile hesaplaşmasının anlatıldığı Mandıra Filozofu İstanbul adlı filmin gösterimi yapılacak. 

Odunpazarı Belediyesi tarafından düzenlenen, ‘Sokakta Hayat Var’ etkinliğinin önümüzdeki programı ise şöyle;
19 Temmuz 2018 Perşembe Günü; Emek Mahallesi – Pazaryeri -Mandıra Filozofu İstanbul
20 Temmuz 2018 Cuma Günü; İstiklal Mahallesi Adalar MİGROS Önü -Aile Arasında
24 Temmuz 2018 Salı günü; Orhangazi Mahallesi Muhtarlık Önü – Mandıra Filozufu
25 Temmuz 2018 Çarşamba günü; Büyükdere Mahallesi Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi arkası Futbol Sahası – Mandıra Filozofu