Sivriler Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sivri, Yunusemre Caddesi’nde hizmete giren Mondi Home Eskişehir’in açılışında yaptığı konuşmada “Biri Yunusemre Caddesi’nde diğeri Prof. Dr. Orhan Oğuz Caddesi’nde olmak üzere şehrimize iki Mondi Home mağazamızı kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yaklaşık bir yıldır hizmet veriyoruz pandemi nedeniyle açılış yapamamıştık. Kentin istihdamına katkı sağlamaya çalışıyoruz. Kaliteli ürünleri sizlerle buluşturmamıza vesilen olan Mondihome Genel Müdürü Bilal Uyanık’a ve çalışanlara ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Ticaret Odası Başkanı Metin Güler de “Ahmet gerçek bir girişimci. Hangi alanda görmek istiyorsanız o alanda pozisyon almış, yatırım yapmış bir arkadaşımız. İnşaat, akaryakıt istasyonu, mobilya… Kendini bu müteşebbis ruhundan dolayı kutluyorum. Genel Müdürümüz hiç merak etmesin Mondi sağlam ellerde. Ahmet gibi partner bulmuşsunuz, mağaza sayısını beş de yapar 10 da yapar. Ahmet’i nerede arıyorsanız orada var. Eskişehir siyasetinde var, iş hayatında var… Ahmet’i kutluyorum” diye konuştu.

EOSB Başkanı Nadir Küpeli de şunları kaydetti: “Ahmet’i 35 yıldır tanırım. Çocukluğundan beri tanırım. Kendisindeki o müteşebbis ruha bizzat şahidim. Bugüne kadar yaptığı bütün işlerde son derece başarılı bir geçmişi var. Eminim ki yeni girdiği bu mobilya sektöründe de çok başarılı olacaktır. Buna olan inancım tam. Ahmet herkesin kalbini okuyor, herkese ihtiyaç olanı biliyor. Aynı zamanda birlikte uzun yıllardır ticaret de yapıyoruz. Çimento fabrikamızın da bayisidir. Dürüst kişiliği, çalışkanlığı hepimize mutlaka mihmandar olacak.”

Törene kalabalık bir davetli topluluğunun yanı sıra Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp, Sarıcakaya Belediye Başkanı Hüseyin Çam, Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Murat Özcan, Mondihome Genel Müdürü Bilal Uyanık, EESOB Başkanı Ekrem Birsen, Tepebaşı Ziraat Odası Başkanı Süleyman Buluşan, Sağlık-Sen Şube Başkanı Hüseyin Köksal, MÜSİAD Şube Başkanı Hakan Duman, Mali Müşavir Dündar Ünlü, Sarar Protokol Müdürü Alaattin Çoban ve iş adamı İbrahim Eldem de katıldı.
Dua ve kurdele kesiminin ardından konuklar mağazayı gezdi.