Bir düğün salonunda düzenlenen iftar yemeğine Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ın yanı sıra Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer ile çok sayıda dernek üyesi katıldı. Buluşmada açılış konuşmasını yapan Sivrihisarlılar Sosyal Kültür Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Arslan; “Bu mübarek Ramazan gününde bir araya geldik. Hemşehriliğin gerçek görüntülerini veriyorsunuz. Bu da bizi çok mutlu ediyor. Dernekler, zor şartlar altında kamu yararına hizmet veriyor ve siz hemşehrilerimiz 20 yıl önce kurulan bu derneği yaşatmaya devam ediyorsunuz. Tepebaşı Belediyesi’ne de katkıları için teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Ardından konuşan Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç ise “Ramazan ayınız hayırlı olsun. Böyle bir çatı altında çok kez buluştuk, daha da çok buluşacağız. Sizlerle buluşmak beni çok mutlu ediyor" dedi.

 

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer ise “Bu sıcak misafirperverliği hiç unutmayacağım. Önümüz bayram, arkası seçim. Tek dileğim hem bayramın hem seçimin sizlere, Sivrihisar’ımıza, Eskişehir’imize, ülkemize güzellikler, mutluluklar, sağlık ve barış getirmesi. Tek dileğim ağız tadımızın kaçmaması, kardeşliğimizin bozulmaması. Tüm sofraların bu şekilde kardeşçe birlik ve beraberlik içinde olması” dedi.

CHP Eskişehir Milletvekili Adayı Sinan Özkar da yaptığı konuşmada, “Hep birlikte bu güzel Ramazan sofralarını paylaşıyor olmak da ayrıca mutluluk verici, emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Konuşmaların ardından Sivrihisarlılar Sosyal Kültür Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Arslan, Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’a teşekkür ederek çiçek takdim etti.