Temel ilkelerinden biri eğitim olan ve çalışmalarını bu yönde taçlandıran Sinerji Hareketi Derneği eğitimlerine ara vermeden devam ediyor.

Başkan Soner Çam koordinatörlüğünde yapılan eğitimlerde geçtiğimiz günlerde sürpriz bir konuşmacı da yer aldı.

Oyuncu, Tiyatro Sanatçısı pek çok dizilerde başrol oyunculuğu rollerinde oynayan Gökhan Soylu “ Oyun ve Motivasyon “ konulu seminer verdi.

Soylu gerçekleştirdiği konuşmasında önemli detayları katılımcılarla paylaştı. “Hayat bir oyundur. “Play ve Game “ iki İngilizce kavramın da anlamı ‘oyun’dur. Bu oyunu kazananlardan değil, oyundan keyif alanlardan (play) olun. Sonu skor, kazanmak oyunu olan (game) olanlardan uzak durun. Kazanmak için oyun oynayanlarda hırs, ihtiras olur, dolayısıyla bir sonuçtur. Keyif alınan oyun ise süreçtir. Sürekli keyif alınır.”

Bununla beraber “Kendinize değer verirseniz çevreniz de size değer verir” diyen Soylu aynı zamanda anlatımlarını örneklerle destekledi.

Daha sonra bir konuşma gerçekleştiren Sinerji Hareketi Derneği Başkanı Soner Çam derneğin eğitim salonunda her Salı günleri seri kişisel gelişim eğitimleri olan NLP eğitimlerinin kişilerin bireysel gelişimini yani zekâ yaşını, beden yaşının seviyesine getirdiğini bunun sonucunda kaprisli ve kompleksli kişiliklerin olmayacağını, yeniliğe ve eğitime açık kişiler yetişeceğini vurgulayarak, bilim, akıl ve mantık çerçevesinde bilginin paylaşıldıkça güzelleşeceğini anlatarak sözlerini bitirdi.

Diğer yandan seminer sonrasında Gökhan Soylu’ya Bilekteck Firması CEO’su Feren Karamişe tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.