Sinerji Hareketi Derneği Başkanı ve NLP Trainer Soner Çam yeni oluşum olan Sinerji Hareketi’nin faaliyetlerini ve hedeflerini bizlerle paylaştı.

Başkan Çam, “Ülkemizde belli başlı düşünce kuruluşu yok. Liyakat ehli insanlar kendi kabuğuna çekildi. Bu insanları kabuğundan çıkarmak ve bilgilerinden faydalanmak zaruri hal aldı. O yüzden bu oluşumu kurduk dedi.”

Derneğin amaçlarından da bahseden Başkan Çam, alanında uzman kişilerin bünyelerinde bulunduğunu sözlerinde vurguladı. “Sinerji Hareketi, Türk kültürü ve evrensel değerlerle ilgili araştırma yapan düşünce, sanat,  insanlarının buluştuğu aydınlar hareketidir. Siyasi partilerle bir ilgimiz yok. Siyaset üstü bir oluşumuz. Ortak paydada birleşmek temel amacımız. Zaten bünyemizden alanında işinin ehli birçok başarılı sanayici, akademisyen, yazar, gazeteci, iş insanı var.”

Ayrıca Başkan Soner Çam dernekte gerçekleştirilen eğitimler ile alakalı bilgi verdi. “Derneğimizde her Cuma saat 20.00’de ülke gündemi ile ilgili seminerler veriyoruz. Her Salı günüde NLP Pratisyen, Master ve Trainer eğitimleri veriyoruz. Başarılı olan katılımcılar sertifika almaya da hak kazanıyor. NLP eğitimleri İstanbul’da çok ciddi paralar ile yapılıyor. Biz bu hizmeti ülke gençleri bilinçlensin diye getirdik. NLP eğitimleri her yönü ile çok güçlü. Burada gündemi tutmak adına sempozyum, panel ve konferanslar da gerçekleştireceğiz. Bununla birlikte Sinerji Kadın Hareketi, Sinerji Gençlik Hareketi ve Sinerji Çocuk Hareketi kuracağız.”