Ekipler son olarak Seyitgazi ilçesine bağlı Oynaş ve enerji nakil ve terfi hat çalışmalarını tamamlayarak 3 mahallede vatandaşların yüzünü güldürdü.

Yaz aylarında gerek artan kırsal nüfusu gerekse bahçe sulamalarının artması nedeniyle su sıkıntısı yaşanan mahallelerde Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi ekiplerince gerçekleştirilen çalışmalar ile vatandaşların su sorunları çözülüyor. Bu kapsamda Seyitgazi Oynaş, Yapıldak ve Sarayören Mahallesi’nde gerçekleştirilen çalışmalarla Seyitgazili vatandaşların yüzünü güldürdü. ESKİ'nin sondaj ekibi tarafından gerçekleştirilen çalışmalarla kısa sürede suyun bulunduğunu belirten ESKİ yetkilileri, enerji hattı bağlantısının yapılması ile mahalleye içme ve kullanma suyu verileceğini ifade ettiler.

Çalışmalardan büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe, Büyükşehir Belediyesi’nin ve ESKİ’nin ilçede önemli çalışmalara imza attığını ifade ederek Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e teşekkür etti.