2002 yılında kurulan ve Türkiye’de büyük bir üne kavuşan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası, geçtiğimiz yıllarda düzenlediği ve sezon boyunca büyük ilgi gören Film Müzikleri Konseri bu defa Babalar Günü için gerçekleştirildi.

Her hafta sahnelediği başarılı performanslar ile sanatseverlere müzik dolu akşamlar yaşatan Senfoni Orkestrası, yine unutulmayacak bir konsere imza attı.

Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi’nde, orkestra şefliğini Işın Metin’in yaptığı Babalar Günü Özel Konserinde “Film Müzikleri” sanatseverler için seslendirildi.

Kısa sürede biletleri tükenen “Film Müzikleri” konserinde 1200 kişilik salonun tüm koltukları doldu.

Konserde sinema dünyasının gişe rekoru kıran filmlerinin hafızalara kazınan müzikleri seslendirilirken, konser sonunda izleyiciler Senfoni Orkestrasını dakikalarca ayakta alkışladı.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası, Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi’nde 24 Haziran Cuma 20.30’da Sezon Kapanış Konserini gerçekleştirecek. Şefliğini Ender Sakpınar’ın yapacağı konserde Üç Tenor, “Hakan Aysev, Hüseyin Likos ve Efe Kışlalı” “Üç Tenordan Türküler, Aryalar” ile sahne alarak sanatseverlerle buluşacak ve sezon kapanışını gerçekleştirecek.