Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenen halk konserleri, Şeker Mahallesi ile başladı. Mehmet Satıroğlu Parkı’nda gerçekleştirilen konserde vatandaşlar, Salim Özkara ile keyifli bir akşam yaşadı.

Şeker Mahallesi sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği konserde Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ın yanı sıra Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eskişehir Milletvekili Adayları Jale Nur Süllü, Nuray Akçasoy, Engin Çakmak ve Metin Tomsuk da vatandaşlar ile bir araya geldi.

Bir konuşma yaparak katılımcılara hitap eden Başkan Ataç, “Geçmiş bayramınızı ve babalar gününüzü kutluyorum. Ramazan ayında hava şartları elverişsiz olduğu için sizler ile iftar yapamadık, bu konser programı ile telafi edelim istedik. Bir arada olduğumuzda o kadar mutlu oluyorum ki anlatamam. Umuyorum 24 Haziran’dan sonra daha aydınlık günlerde buluşacağız” ifadelerini kullandı.

Başkan Ataç’ın ardından konuşan Jale Nur Süllü, Nuray Akçasoy, Engin Çakmak ve Metin Tomsuk da 24 Haziran’da yapılacak seçimlerin Eskişehir’e ve Türkiye’ye hayırlı olması temennisinde bulundu. Şeker Mahallesi’ndeki halk konseri, hep birlikte söylenen İzmir Marşı ile son buldu. Vatandaşlar, cep telefonlarının ışıklarını açarak İzmir Marşı’nı Başkan Ataç ve milletvekili adayları ile birlikte coşkuyla söyledi.