Kamu-Özel İşbirliği modeli ile hayata geçirilen şehir hastanelerinin devletin milyarlarca lira zarar etmesine yol açtığının yeni fark edidiğini vurgulayan Süllü, komisyona Eskişehir Şehir Hastanesi’nin sözleşme koşullarını sordu:
“Vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerini en iyi şekilde alması,  önceliklerimiz arasında. Bunun sadece mekansal düzenlemelerle sağlanacağını düşünerek, dünyada sakıncaları görülerek terk edilmiş devasa şehir hastanelerini uyarıları dinlemeden devreye aldınız ancak tartışmalar bitmiyor. Tartışılan konuların başında hastanelerin dövize endeksli kira bedellerinin yüksekliği geliyor. Bunu yeni fark ettiniz ve meclise getiriyorsunuz.  Ancak biz özel sektör firmaları ile sağlık bakanlığının ne tür anlaşmalar yaptığını bilmiyoruz ki bu madde ile indirilecek mi arttırılacak mı anlayalım.  Ben Eskişehir vekili olarak kira bedelini ve sözleşme koşullarını bilmiyorum ve oylamadan önce öğrenmek istiyorum.”  

Süllü, “Süllü, “Türkiye’de şehir hastanelerinin kira bütçesinin ilk beş ayda aşılarak 3,9 milyar TL ödendiği konuşuluyor. Eskişehir’de Çalışan yardımcı personel maaşlarını gecikmeli alıyor ve bunun Bakanlıktan para ödenmediği için olduğu söyleniyor.  Hak arayan personel işten çıkarılma ile tehdit edilerek yeri değiştiriliyor.  İşlerin verildiği taşeron firmalarda çalışanların koşullarının düzeltilmesi ve sorunlarının ele alınması için de yasal düzenlemeler yapılmalıdır.” diyerek  Taşeronu bitireceğini söyleyen AKP iktidarı taşeron işçileri kölelik şartlarıyla çalıştırmaya devam ederken şirketlere yüklü miktarlarda ödeme gerçekleştiriyor. Büyük bir kara delik haline gelen şehir hastaneleri para yutmaya devam ediyor. İlerleyen süreçte tedavi giderlerinin de karşılanamayacağından endişe duyuyoruz.” sözleriyle tepkisini dile getirdi.