Buna göre Sedef Medya Grup Başkanlığına Cihan Yıldırım getirildi. Eskişehir’de yayıncılığın en önemli ismi Soner Yüksel, Grup’un Yayınlar Sorumlusu oldu. Eskişehir.Net Editörlüğü yapan Emre Korkmaz, yeni dönemde Sedef Medya’nın aylık olarak yayınladığı Dergi’nin Yazıişleri Müdürlüğünü de yapacak.

Merve Akman, “Eskişehir’in İlk Gazetesi” sloganıyla 1 Şubat 2019’da yayın hayatına başlayan ve günün sonunda gelişmeleri aktardığımız dijital gazetenin sorumluluğu üstlendi. Gazete ve Dergi’nin tasarımlarını Fadime N. Yıldırım Soytürk yapacak. Reklam ve İlan Sorumlusu da Tuba Şen oldu.
Sedef Medya’nın 22 yıllık tecrübesi 2020 yılında son teknolojilerle, yeni yayıncılık yöntemleriyle ve elbette okur/izleyenlerimizin bizlere duyduğu güvenle Eskişehir’e hizmet etmeye devam edecek.
22 yaşındaki Eskişehir.Net’i, etkili küçük ilan servisi, güçlü sosyal medya hesapları, aylık dergisi, günlük gazetesi ve ses getiren yayınlarıyla Sedef Medya, “Tarafsız Değil Bağımsız” ilkesinden hareketle her kesimin sesi olmaya devam edecek.