Eldem Sanat Alanı ve İstanbul Experimental işbirliği ile Müge Kayacan'ın küratörlüğünü üstlendiği "Jamais Vu" isimli seçki, 27 Temmuz 2019 Cumartesi günü Eldem Sanat Alanı'nda açık havada izleyicilerle buluşuyor. 

2018 yılında İstanbul Uluslararası Deneysel Film Festivali'nde yarışan filmlerden oluşan seçkinin gösteriminin ardından festival ekibi ve seçkide yer alan "absencexpresence" isimli filmin yönetmenlerinden Aslı Narin'in katılımıyla söyleşi gerçekleşecek. 

Etkinlik, Jtamul'un geceye özel hazırladığı performansıyla sona erecek. 

Gösterim: 20.30 Söyleşi: 21.30 Performans: 22.30 ‘da olup katılım ücretsizdir. 

İstanbul Experimental: 2018 yılında ilkini gerçekleştirdikleri İstanbul Deneysel Film Festivali ile kültür-sanat yaşamında aktif bir rol almaya başlayan İstanbul Experimental, ulusal ve uluslararası küratörler, sanatçılar, sanat alanları ve organizasyonlarla işbirliği halinde sergi, gösterim, performans ve eğitim amaçlı atölyeler düzenleyen misyon odaklı bir sanat kuruluşudur.

Jtamul: Jtamul, performanslarında improvize ederek ürettiği sesleri manipüle ederek organik bütünler oluşturmaya çalışıyor.

Eldem Sanat Alanı: Farklı disiplinlerden çalışma ve yaklaşımlara yer vererek, Eskişehir’de sanatsal üretim, deneyimleme, sorgulama ve keşfetmeye açık bir alan yaratmayı arzuluyor.