İl Başkanı Fesih Bingöl, halkın taleplerini doğrudan öğrenmek için Dert Duvarı adını verilen uygulamaya başladıklarını belirterek, kentin çeşitli noktalarında halkla buluşmaya devam ettiklerini söyledi.
Tüm yazılanları Genel Merkez’e rapor ettiklerini ifade eden Bingöl, “Zaman zaman partimize de mesajlar oluyor. İşte ‘Millet İttifakı’na girmeyiniz’ diye yazılıyor. Burada her görüşe yer var. Hepsine saygıyla yaklaşıyoruz. Çok seslilik Türkiye’nin geleceği için çok önemli” dedi. Dert Duvarı’nın yanı sıra Dert Tenceresi de var. Buraya da yazılı talepler atılabiliyor. Yine Dert Mikrofonu ile isteğini ve sorununu dile getirebiliyor.
Dert Duvarı’na yazılanlardan bazıları şöyle:
“Enflasyon, zam, adaletsizlik, emeklilere 3600 verilsin, ES-ES, kötü eğitim sistemi, sözleşmeli sağlık çalışanlarına kadro, bitsin bu düzen yeni Saadet Partisi, çarşafa uzanan eller kırılsın, ekonomi, geçim sıkıntısı, YKS, mülteci istemiyorum, gelecek kaygısı, çalışma ortamlarının ve işyerlerinin denetlenmesi, sınav ücretleri ucuzlasın, EYT çıksın, Millet İttifakı’na girmeyiniz, emekli maaşları yetmiyor, mezarda emekli olmak istemiyorum, staj mağduruyum, ilk hedefiniz Atatürk’e ve laikliğe sahip çıkmanız, meslek liselerinde ders saatleri çok fazla, işçi memur sözleşmeleri açlık değil yoksulluk sınırına göre yapılsın”