Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Salih Karabacak, Odunpazarı’nı sokak sokak gezmeye, seçmene kendisini ve projelerini anlatmaya devam ediyor. Karabacak bu kez Yunus Emre Caddesi’ndeydi. İYİ Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Salih Karabacak gerek işyerine uğradığı esnafa gerekse karşılaştığı vatandaşlara üretken ve ulaşılabilir belediye başkanı olacağı sözünü verdi. Odunpazarı’nda sayısız sorunu olduğunu ifade eden Karabacak, “Hem geçmişte hem de bugün belediyeyi yönetenler hangi cesaretle tekrar görev ve yetki istiyor, anlamak mümkün değil. Madem bu kadar projeniz, vaadiniz vardı, bugüne kadar neredeydiniz, elinizden tutan mı vardı?” diye sordu.

Halkımız Değişime Hasret

Odunpazarı Belediyesi’nin devasa bütçesinin 15 yıldır heba edildiğini, çözüm bekleyen sorunlarının rafa kaldırıldığını vurgulayan Salih Karabacak, “15 yılda imar sorununu, trafik-otopark sorununu, sanayi sorununu, altyapı-üstyapı sorununu çözemeyenler, vatandaşın ekonomik ve sosyal beklentilerine yanıt veremeyenler mutlaka bunun hesabını sandıkta verecektir. Sahaya indiğimiz tarihten itibaren halkımızın değişime duydukları özlemi görüyoruz. Odunpazarı halkı çalışkan, güvenilir, tüyü bitmemiş yetimin hakkını gözeten, ulaşılabilir belediyecilere hasret” diye konuştu. 

Rekor Oyla Seçimi Alacağız

Odunpazarlı’nın aradığı kadroların İYİ Parti’de olduğunu, kendisine ve belediye meclis üyesi adaylarına çok güvendiğini de söyleyen Salih Karabacak, “Biz şeffaflık ve liyakattan vazgeçmeyecek, 24 saat halkımızın hizmetinde olacağız. Günü kurtaran değil geleceğe dönük işler yapacağız, kapımızı ardına kadar açıp kimseye tepeden bakmayacağız ve yaptığımız her işin hesabını vereceğiz. Bize inanan halkımızın desteği ve Allah’ın izniyle de bu seçimi rekor bir oyla alacağız” diye konuştu.