İmzalanan protokol kapsamında Odunpazarı Belediyesi çalışanlarına Anadolu Hastanesi’nde ayrıcalıklar tanınacak.

Eskişehir Özel Anadolu Hastanesi ile Odunpazarı Belediyesi arasında yapılacak protokol kapsamında Özel Anadolu Hastanesi ortaklarından Levent Bilir ve Halkla İlişkiler sorumlusu Ezgi Oktaş, Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt’u ziyaret etti.

Başkan Kurt ve hastane ortaklarından Levent Bilir tarafından karşılıklı olarak imzalanan protokol öreninde bir konuşma yapan Başkan Kurt, “Odunpazarı Belediye çalışanlarımız ve birinci derecede yakınlarını ilgilendiren Özel Eskişehir Anadolu Hastanesi ile bir sağlık protokolü imzaladık. Burada amacımız sağlık hizmetlerinin daha düzenli ve bilinçli bir şekilde alınması için bir ayrıcalık tanıyoruz. Bu ayrıcalıklardan dolayı Özel Eskişehir Anadolu Hastanesi yetkililerine ve Levent Bilir hocama teşekkür ediyorum. Odunpazarı Belediyesi çalışanlarına ciddi bir indirim yaptılar. Biz de çalışanlarımızın daha iyi bir şekilde sağlık hizmeti almaları için bu protokole imza attık. Bu protokolle birlikte Odunpazarı Belediyesi çalışanlarına %30’a kadar indirim sağlanacak” dedi.

Özel Eskişehir Anadolu Hastanesi ortaklarından Levent Bilir ise Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt’a protokol için teşekkür etti.