Tepebaşı Belediyesi, afetlerle mücadele eden kentlere yardım sağlamaya devam ediyor.

Bu kapsamda belediye ekipleri ve iş makineleri, sel felaketi izlerinin bir an önce ortadan kaldırılması için yapılan çalışmalara destek olmak üzere Kastamonu’nun Bozkurt ilçesine gitmişti. Ekipler, bölgede yaşanan felaketin yaralarını sarmak üzere Bozkurt’taki çalışmalara destek olmaya devam ediyor. İlk olarak Bozkurt ilçe meydanında ve Kaymakamlık Mevkii’nde çalışma gerçekleştiren Tepebaşı Belediyesi ekipleri, şimdi de sanayi bölgesindeki çalışmalarda görev alıyor.

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç da zor günlerde birlik ve beraberliğin önemine değinerek, “Bozkurt bölgesinde çalışan ekiplerimiz, ihtiyaçlar doğrultusunda görev alarak yaraların sarılmasına katkı sunuyor. Ülkemizde yaşanan her felaket bizleri derinden üzse de üzerimize düşen görevi yapmaktan geri durmuyoruz. Bu örnek dayanışma devam edecek. Sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza da Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum” dedi.

Tepebaşı’na teşekkür

Öte yandan Tepebaşı Belediyesi ekiplerinin 14 Ağustos tarihinden itibaren bölgedeki çalışmalarına özel teşekkürler de iletiliyor.

Bozkurt’ta yaşanan felaket sonrasında incelemelerde bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, özveri ile görev yapan Tepebaşı Belediyesi ekiplerini tebrik etti. Ardından İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı (AFAD) Denetim Hizmetleri Daire Başkanı Bilal Karataş da Başkan Ataç’a telefonla ulaşarak Bakan Soylu’nun teşekkürlerini iletti. Öte yandan Bursa AFAD İl Müdürü Yalçın Mumcu da Başkan Ataç’a bölgedeki çalışmalara sağladığı destekten dolayı teşekkür etti.

Tepebaşı Belediyesi yetkilileri, belediye ekiplerinin bölgedeki yaralar sarılıncaya kadar çalışmalarına devam edeceği bilgisini verdi.