20’nci yaşını kutlayan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası, 1 Ekim’de Bulutsuzluk Özlemi ile birlikte özel bir konsere imza atacak. Halka açık ve ücretsiz yapılacak konser Cumhuriyet Meydanı’nda Eskişehirliler ile buluşacak. Saat 20.00’de gerçekleşecek olan konser için Büyükşehir Belediyesi, öğrencilere yönelik özel bir ulaşım kolaylığı sağlayacak.

Eskişehir’in 3 büyük öğrenci yurdu olan Doğan Aslan Bey Öğrenci Yurdu, Gündüz Alp Öğrenci Yurdu ve Bala Hatun Öğrenci Yurdu olmak üzere üç ayrı noktadan 1 Ekim Cumartesi günü 18.30’dan itibaren ücretsiz otobüs seferleri düzenlenecek.

Yapılacak seferler hakkında bilgi veren Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, “Bulutsuzluk Özlemi konserinin yapılacağı Cumhuriyet Meydanı’na öğrencilerimiz için ücretsiz seferler düzenlenecektir. 3 ayrı noktadan başlamak üzere güzergahlar belirlenmiştir. Buna göre Ring 1: Doğan Aslan Bey Öğrenci Yurdu-Yurt önü-Sarıcakaya Caddesi-Gazi Yakup Satar Caddesi-Cumhuriyet Meydanı, Ring 2: Gündüz Alp Öğrenci Yurdu-Yurt Önü-Çevre Yolu-Yılmaz Büyükerşen Bulvarı-Seylap Caddesi-Gaffar Okkan Caddesi-Gazi Yakup Satar Caddesi-Cumhuriyet Meydanı, Ring 3: Bala Hatun Öğrenci Yurdu Nabi Avcı Bulvarı-Atatürk Bulvarı-Yunus Emre Caddesi-Hasan Polatkan Caddesi-Gazi Yakup Satar Caddesi-Cumhuriyet Meydanı güzergahından seferler düzenlenecektir. Saat 20.00’de Senfoni Orkestramız ile birlikte sahne alacak Bulutsuzluk Özlemi konserine tüm Eskişehirlileri, tüm gençlerimizi bekliyoruz” dediler.