Tepebaşı Belediyesi’nin, kentteki üniversite öğrencileri için “Gel beraber olsun” sloganı ile başlattığı ücretsiz yemek hizmeti yoğun ilgiyle devam ediyor.

Hafta içi her gün 2 Eylül Gençlik Merkezi’nde ve Zişan Kızılcıklı Belde Evi’nde öğrencilere akşam yemeği ücretsiz olarak sunuluyor. Nihal-İsmail Akçura Aşevi’nde uzman belediye personeli tarafından özenle pişirilen yemekler, öğrencilere akşam 18.00-20.00 saatleri arasında ikram ediliyor. Üniversite öğrencileri, öğrenci belgesi ve HES kodu ibraz ederek her iki noktada hizmete sunulan yemek ikramından faydalanabiliyor.

Öğrenci dostu Ahmet Başkan

Ücretsiz akşam yemeği hizmetinden dolayı çok memnun olduklarını dile getiren üniversiteliler, Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’a teşekkürlerini iletiyor. Ekonomik koşullardan ötürü zorlandıklarını kaydeden öğrenciler, “Ekonomik gidişat ile birlikte yemek ücretleri de çok ağırlaştı. Ailemizden aldığımız para ile geçinmek her geçen gün zorlaşıyor. Tepebaşı Belediyesi’nin böyle bir zamanda bu imkanı sunmasından çok memnunuz. Final sınavlarımız varken bir de yemek derdi ile uğraşmak zorunda kalmıyoruz. Üstelik yemekler de çok lezzetli ve doyurucu. Öğrenci dostu Ahmet Başkan’a, bu önemli desteği için teşekkür ediyoruz” dedi.

Zişan Kızılcıklı Belde Evi, Şirintepe Mahallesi Bursa Caddesi No:34/A adresinde; İki Eylül Gençlik Merkezi ise Sütlüce Mahallesi, İstiklal Caddesi No: 148 adresinde bulunuyor.