Düzenlenen program, AK Parti İl Başkanı Av. Zihni Çalışkan, AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, AK Parti Tepebaşı Belediyesi Meclis üyeleri ve mahalle sakinlerinin yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.

Programda söz alan İl Başkanı mahallenin sorunlarını mahalle sakinlerinden dinlemek istediklerini ve çözüm yollarını birlikte arayacaklarını belirterek sözü Batıkent sakinlerine bıraktı.

Batıkent Mahallesinin temizlik ve çöp sıkıntılarını dile getiren vatandaşlar, kapalı pazar yerinin olmayışından dert yandı.

Konu ile ilgili AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu 1100 nüfuslu İnönü İlçesinin Oklubal mahallesi de dahi kapalı pazar yerinin olduğunu fakat yaklaşık 30.000 vatandaşın yaşadığı Batıkent Mahallemizde kapalı pazar yerinin yapılmadığını belirterek şunları söyledi: ' Maalesef Tepebaşı İlçemizin makus şansızlığı.. Belediye imar planlarında bulunan park alanı, kapalı pazar yeri ve hemşerilerimizin daha refah, daha güvenli, daha hijyenik ortamda yaşamalarını sağlayacak plan ve projeler hayata geçirilmiyor. Belediye bütçesi dahilinde mevcut mahalle sakinlerinin faydasına yapılması gereken yatırımlar farklı kaynaklara aktarılarak mağduriyet yaşatılmakta. Konu ile ilgili mevcut belediye başkanına defaatle çağrıda bulunduk ve yılmadan Tepebaşı'lı vatandaşlarımızın taleplerini iletmeye devam edeceğiz. Taki gerçek planların hayata geçirildiği ana kadar..' diyerek Belediyenin eksikliklerini dile getirdi.

Batıkent Mahallesinde gerçekleştirilen Mahallem Söz Sende programının tüm mahallelerde de devam edeceğini belirten İlçe Başkanı Çizmelioğlu programa katılarak fikirlerini sunan vatandaşlara teşekkürlerini iletti.