Her projede temel amacın, sanayicilerimize en iyi hizmeti sunmak olduğunu ve buranın sadece sanayiciye hizmet veren değil, sanayicinin gelişimi için ön ayak olan bir kurum olması için çaba gösterdiğini dile getiren Başkan Küpeli, bu defa sanayicilerimizin sorunlarına en hızlı ve verimli çözümler bulmak için “kamu-üniversite ve sanayi” işbirliğini arttırmayı hedefliyor.

Bu hedef doğrultusunda yeni bir projeyi hayata geçiren Başkan Küpeli, bölge binasında “İletişim Noktası” oluşturdu. Bu iletişim noktasında, kamu-sanayi işbirliği olarak, kamu yetkilileri sanayicilerimizin sorunlarını dinleyecek çözüm yolları bulmaya çalışacak.
Üniversite-sanayi işbirliği olarak ise  Anadolu Üniversitesi ve Osmangazi Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofislerinden yetkililer Bölge Binasında sanayicilerle buluşacak, sanayimizin alt yapısının, hatta teknolojimizin gelişmesine katkıda bulunacak çözümler üzerinde çalışacaklardır. Bu sayede  sanayiciler üniversitelerle birlikte ortak proje yürütme kültürüne sahip olarak teknolojimizi üst seviyeye çekecektir.

Her zaman ilklerin OSB’si olan EOSB, sanayicimizin her ayın bir günü kamu kurumları, yatırım ajansı ve üniversitelerimizin teknoloji transfer ofisleri ile buluşmasını sağlayarak yine bir ilke imza atmıştır.