Tepebaşı Belediyesi'nin Şirintepe Mahallesi'nde hizmet veren Yunus Emre Spor Tesisleri’nde ücretsiz olarak gerçekleştirilen yeni dönem kursları tüm hızıyla sürüyor.

Bu kapsamda Yunus Emre Spor Tesisleri’nde düzenlenen Junior Survivor etkinliğine, 5-9 yaş arası 120 çocuk katılıyor. Etkinliğe katılan çocuklar, spor eğitmenleri tarafından kendileri için oluşturulan parkurları geçerek spor yapıyor. Spor salonunda yaşlarına uygun olarak tasarlanan minik engelleri geçen çocuklar, zamanla yarışarak hızlı bir biçimde parkuru tamamlamaya çalışıyor. Ayrıca çocuklar keyifli bir spor yapmanın yanı sıra yeni arkadaşlar da edinerek sosyalleşiyorlar.

Koronavirüs önlemleri aksatılmıyor

Kontenjanların sınırlı tutulduğu etkinliklerde, çalışma öncesi ve sonrasında ateş ölçümü yapılıyor. Kullanılan malzemeler ve alanlar her ders sonunda dezenfekte ediliyor. Ayrıca kurslara katılanların HES uygulaması kodu da kontrol ediliyor.

Etkinliklere katılan çocukların aileleri ise, böyle bir imkanın sağlanmasından ötürü memnuniyetlerini dile getirerek, Tepebaşı Belediyesi’ne teşekkürlerini iletiyor.

Öte yandan kurslar hakkında bilgi almak isteyen vatandaşlar, 0 (222) 335 51 85 ve 0 (535) 490 82 71 numaralı telefondan yetkililere ulaşabiliyor.