Kucak Dolusu Hayaller koronavirüs nedeniyle evlerine kapanan miniklere moral amaçlı desteklerine devam ediyor. Proje kapsamında 3 adet etkinlik kitabı- kuru pastel ve keçeli boya -hikaye kitabı-yapıştırıcı- boyama kağıtları-elişi kartonu -elişikağıtları-kalem traş-defter -kalem-flüt-oyun hamuru gibi araç ve gereçler çocuklara hediye edilecek.

Bu konuda düşüncelerini dile getiren Proje Kurucusu Elif Tezanlar, "Bu zor ve evde kalmamız gereken dönemde çocuklar çok sıkılıyorlar. Kısıtlı alanda ksııtlı imkanlar ile vakit geçirmeye çalışıyorlar. Evde olan ama bu tarz vakit geçirecek eşyalara ulaşmakta ilgili sorun yaşayan çocuklarımıza minik etkinlik kutuları hediye ediyorum. İlk aşama bu hafta 15 adet koli çocuklarımıza ulaşacak. Çocuklarımızın bu dönemi en az etkiyle atlatmaları için çabalıyoruz. Evde kalmaya, sosyal mesafemizi korumaya devam ediyoruz. Kutuların ulaşımlarını yaparken çocukları riske atmamaya özen göstereceğiz. Umarım en kısa sürede yine hep bir arada daha eğlenceli etkinlikler yapabiliriz." dedi.

Yardımlarını ve sorularını ulaştırmak isteyenler  Kucak Dolusu Hayaller'in facebook ve instagram adresinden ulaşabilirler.