Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ESKİ), vatandaşları sağlıklı ve temiz suyla buluşturmak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

ESKİ, son olarak Mihalıççık İlçesi Çardak ve Beylikova İlçesi Emircik Mahallelerinin uzun yıllar içme ve kullanma suyu ihtiyacının karşılanması için kullanılan su depolarını yenileyerek mahallelinin hizmetine sundu.

Su depolarını yenileme çalışmalarından dolayı mutluluk duyduklarını ifade eden Mihalıççık İlçesi Çardak Mahallesi Muhtarı Fevziye Kartaltepe ve Beylikova İlçesi Emircik Mahallesi Muhtarı Eşref Tuncer, başta Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen olmak üzere çalışmalarda emeği geçen ESKİ ekiplerine teşekkür ettiler.

Mihalıççık İlçesi Çardak Mahallesi Muhtarı Fevziye Kartaltepe “Depomuz 38 yıllık bir depo idi, zamanla yıpranmış ve kullanılamayacak hale gelmişti. ESKİ Genel Müdürlüğü’ne yaptığımız başvuru sonrası harap durumda olan depomuz yenilendi. Artık gönül rahatlığı ile çeşmemizden akan suyu kullanıyoruz” dedi.