23 Haziran’da tekrarlanan İstanbul seçiminde Ekrem İmamoğlu için saha çalışmalarına katılan Eskişehirli gönüllüler, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Eskişehir Milletvekilleri Utku Çakırözer ve Dr. Jale Nur Süllü tarafından ağırlandı. CHP Meclis Grup Toplantısı’nı izleyen Eskişehir ekibi daha sonra Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti.

Eskişehir’den İstanbul’a giderek Şişli’de seçim çalışmalarına katkı veren gönüllü ekipler seçim sürecinde yaşadıkları tecrübeleri ve halkın Ekrem İmamoğlu’na olan ilgisini Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile paylaştı.

Eskişehirlilere seçim sürecinde gösterdikleri özverili çalışmalardan dolayı teşekkür eden Kılıçdaroğlu “Türkiye’nin dört bir yanından gelerek ‘hak yerini bulsun, her şey çok güzel olsun’ diye çalışmalarımıza destek veren gönüllülerimiz oldu. Eskişehir’den de il ve ilçe başkanlarımız, belediye başkanlarımız, milletvekillerimiz ve gönüllü ekiplerimiz gecelerini gündüzlerine katarak bu başarıda pay sahibi oldu. Bizleri yalnız bırakmayan Eskişehirlilere yürekten teşekkür ediyorum.” dedi.
Eskişehir Milletvekilleri Utku Çakırözer ve Dr. Jale Nur Süllü de “Eskişehirliler çalışkanlıkları ile İstanbul seçim sürecinde tüm örgütlerin takdirini kazandı. Bizler de haksızlıklara karşı, adalet için özveri ile Ekrem İmamoğlu için, İstanbul için, Türkiye için çalışan Eskişehirliler ile gurur duyuyoruz” dedi.