Odunpazarı Belediyesi, Çankaya Mahallesi’nde yer alan Ekin Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen iftar yemeğine; Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Ertuğrul Özkök, Türk Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Hacı Şahin ile çok sayıda şehit ve gazi yakınları katıldı. 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından başlayan programda konuşan Başkan Kurt, “Hepinizin orucunu Allah kabul etsin. Bugün her ramazanda yaptığımız gibi kaynaşalım, dayanışalım, hoşgörü içinde bir akşam yaşayalım istedik. Bizleri kırmadınız, geldiniz. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Türkiye zor günler yaşıyor, bu zorlukların en büyüğünü sizler yaşıyorsunuz.  Gazilerimiz ve şehit yakınlarımızın bizlerin duası ve desteğini herkesten daha çok hak ediyor. Ülkemiz ve halkımız sizlere borçlu. Bu borcumuzu nasıl ödeyeceğimizi bilmiyoruz. Allah razı olsun diyebiliyoruz. Sizler Türkiye’nin geleceği için, Türkiye’de adil bir sistemin uygulanabilmesi için kanını ve canını vermiş insanlarsınız. Biz, sizleri seviyor ve sizlere saygı duyuyoruz. Ramazanınızı kutluyoruz. Bayramlarınızın daha da bayram havasında geçmesini diliyoruz. Umarım ülkemizde de butür acı terör ve başka olaylar olmaz. Bunun önlemini alacak ve bunun için mücadele edecek kişiler yönetime gelir. Ben hepinize saygılar sunuyorum. Allah kabul etsin” dedi. 


Başkan Kurt’tan sonra söz alan Muharip Gaziler Derneği Başkanı Ertuğrul Özkök ve Türk Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Hacı Şahin gazi ve şehit yakınlarını unutmadığı için Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt’a teşekkür etti. 
Başkan Kurt, şehit aileleri ile yakından ilgilenirken, gerçekleştirilen iftar yemeğinden sonra şehit ve gaziler için Kuranı Kerim Tilaveti okundu.