TOBB Eskişehir Kadın Girişimciler Kurulu, kadın girişimcilerinin yanında olmaya, kadın üreticileri desteklemeye devam ediyor. Kadın kooperatiflerinin ve üreticilerin pazarlama, satış, iletişim ve yönetim becerilerini geliştirmek amacıyla TOBB Kadın Girişimciler Kurulu tarafından bir günlük eğitim programı düzenledi. Eskişehir Ticaret Odası 5. Kat Meclis Salonu’nda gerçekleşen eğitim programı öncesinde TOBB Eskişehir Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Elif Gürkaynak açılış konuşması yaptı.

Kadın üreticilerin rekabetçi olmalarını istiyoruz

Gürkaynak konuşmasında, kurul olarak kadın girişimcilerinin kurumsal ve kişisel gelişimlerine katkı sağlamak, kadın girişimcileri edindikleri bilgi birikimiyle daha rekabetçi hale getirmek için çaba gösterdiklerini kaydetti. Kadın kooperatiflerinin üretimdeki gücüne de değinen Gürkaynak, kadın kooperatiflerinin gelişmesi ve büyümesi için destek vermeyi sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

3 farklı alanda eğitim verildi

Açılış konuşmaların ardından başlayan ve gün boyu süren programında Anadolu Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Erol İpekli tarafından Beden Dili ve Etkili İletişim, Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Serap Yıldırım tarafından Kadın Kooperatiflerinin İşleyişi, Vergisel ve Yönetimsel Boyutu, ETO Genel Sekreter Yardımcısı Arda Genç tarafından ise Temel Pazarlama ve Dijital Satış eğitimleri verildi. Eğitimlerin ardından TOBB Eskişehir Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Elif Gürkaynak tarafından kadın girişimcilere sertifikaları takdim edildi.