TOBB Eskişehir İl Kadın Girişimciler Kurulu tarafından kadın girişimcilerin firmalarını geliştirmelerine destek olmak amacıyla “Yeni Dünyada Marka Olmak: Hibeler ve Destekler” başlıklı eğitim düzenlendi. Eğitim ETO Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. ETO Başkanı Metin Güler eğitim öncesinde toplantı salonunda kadın girişimcilerle bir araya gelerek, kadın girişimcilere destek olmaya devam edeceklerinin altını çizdi.

Gürkaynak’tan ETO Başkanı Güler’e teşekkür

TOBB Eskişehir İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Elif Gürkaynak ise yaptığı konuşmada, kurul olarak Eskişehir’de hem girişimciliğe bakış acısını değiştirmek hem de kadın girişimci sayısını artırmak için çok çalıştıklarını kaydetti. Kadın girişimci sayısını artırmak için yalnızca şehir merkezinde değil şehrin dört bir yanında çalışmalar yürüttüklerini belirten Gürkaynak, kadın girişimciliğin gelişmesi için verdiği destekten dolayı ETO Başkanı Metin Güler’e teşekkür etti.

Firmayı marka hale getirmenin yolları anlatıldı

Busena Çelik Zümbül ve Dilara Serintürk tarafından verilen eğitimlerde “Doğru Domain ve Marka Seçimi, Web Sitesi Yaptırırken Dikkat Edilmesi Gerekenler Neler? Neden Arama Motoru Optimizasyonu Yapmamız Gerekiyor? Sosyal Medya Kullanımında Dikkat Etmemiz Gereken Püf Noktalar Neler? Geleneksel Pazarlama ve Dijital Pazarlama Nasıl Paralel Yönetilir? Yatırım Teşvik Danışmanlığı Hizmetleri, Ticaret Bakanlığı Destekleri, Sanayi Teknoloji Bakanlığı Destekleri Diğer Destek Kurumları” başlıklarında girişimcilere geniş çaplı bilgi verildi.