İYİ Parti Odunpazarı İlçe Başkanlığı 2021 yılının ilk mesai gününe mahalle temsilcileri ile tanışma ve kaynaşma toplantısı ile başladı.

İYİ Parti Odunpazarı İlçe Başkanlığının yeni binasında yapılan mahalle temsilcileri tanışma toplantısında ilçe yöneticileri de hazır bulundu. İlçe Başkanı Zafer Tuna tarafından 2020 yılının genel bir değerlendirmesi yapıldı. Ülke ve Eskişehir gündemleri ile ilçe başkanlığı olarak yapılan çalışmalarla ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Mahalle temsilcileri ile yapılan yılın ilk toplantısında 2021 yılı ile ilgili olarak planlamalar yapıldı.

İlçe Başkanı Zafer Tuna toplantıya katılan mahalle temsilcilerine teşekkür ederek ; ‘ İlçe Yönetimi olarak birinci yılımızı tamamlamak üzereyiz. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in çağrısı ile Millet Bizi Çağırıyor diyerek sürekli sahalardaydık. Pandemi koşulları olmasına rağmen ilçe başkanlığı olarak başarılı bir 2020 yılı geçirdik , ziyaretler yaptık , üye sayımızı arttırdık , Odunpazarlı hemşehrilerimizin partimize yoğun bir ilgisi var. 2021 yılında da mahallelerimizde daha etkin olarak , halkımızın her zaman yanında olacağız , 2021 yılını da başarılı ve İYİ bir yıl olarak geçireceğimize inanıyorum.’ dedi.