Genel Yayın Yönetmenimiz Cihan Yıldırım, CHP Eski İl Başkanlarından Erman Gölet’in, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ile ittifak yaptığına dair iddiaları 5 Kasım’da köşesine taşımıştı. Yıldırım ile telefonda görüşen Gölet, “Beni herkes arıyor, herkesle görüşüyorum” dedi.

SİYASET DE SENİ BIRAKMAZ
2014 yerel seçiminde Odunpazarı aday adayı olan Gölet, “Siyasete devam mı” sorumuzu “Bu şehirde 42 yıldır siyaset yapıyorum. Kendi bildim bileli politika yapıyorum. Siyaseti bırakamazsın. Nasıl bırakacaksın? Siyaset de seni bırakmaz” diye cevapladı.
“Beni herkes arar, herkesle görüşüyorum” diyen Gölet, “Şu anda Tepebaşı Belediyesi’ndeyim. Ama siyaseten değil, yanlış anlama! Hepsi arkadaşım, dostum. 30-40 yıldır tanıdığım insanlar. Bazen işimiz oluyor, bazen hal hatır soruyoruz” diye konuştu.

HAYAT DA SİYASET DE DEVAM EDİYOR
Gölet, şöyle devam etti: “Bulunduğum tüm makamlarda parti, görüş fark etmeksizin herkese hizmet etmeye çalıştım. İller Bankası’ndan Odunpazarı Belediye Başkan Yardımcılığına, CHP İl Başkanlığından görev yaptığım STK’lara kadar bu hep böyle oldu. Kimsin, kimlerdensin demedik, ne ihtiyacın var dedik. Bugün de aynı noktadayım. Herkes arıyor, herkesle görüşüyorum. Yılmaz Hoca ile de görüşüyorum, Kazım Kurt ile de görüşüyorum. Ablamı kaybettim aradılar, kolum kırıldı aradılar… Bekliyorum, hayat da siyaset de devam ediyor.”