Eskişehir Ticaret Odası, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi ve Tüyap’ın işbirliğinde düzenlenen ve Eskişehirli sanayicileri savunma sanayinin ve endüstrinin dev firmalarıyla devleriyle bir araya getirecek olan İkili İş Görüşmeleri başladı. ETO-Tüyap Fuar Merkezinde 9-12 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek olan iş görüşmelerinde T.C. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayi Başkanlığı ve bünyesindeki 8 firmanın yanı sıra fuarda stant açan 25 firma da Eskişehirli sanayicilerle masaya oturacak. İkili İş Görüşmeleri için toplamda 67 tekil firma randevu talebinde bulunurken bu kapsamda 4 günde toplam 270 ikili görüşme gerçekleşecek.

Eskişehirli sanayiciler işbirliği zemini arayacak

Eskişehir Endüstri Fuarı kapsamında düzenlenen İkili İş Görüşmelerinin ilk günü hakkında değerlendirmede bulunan ETO Başkanı Metin Güler, görüşmelerin yoğun taleple karşılandığını kaydetti. Yoğun talepler sebebiyle başvuruların fuardan birkaç gün önce durdurulmak zorunda kalındığını belirten ETO Başkanı Metin Güler, ikili iş görüşmeleri sayesinde hem Eskişehirli sanayicilerin hem de KOBİ’lerin Türkiye’nin savunma sanayisinin ve endüstrinin dev firmalarıyla bir araya gelmek ve iş yapabilmek için fırsat bulacağını söyledi.

İkili İş Görüşmeleri fuarın gücünü pekiştirecek

İkili İş Görüşmeleri’nin hem Eskişehir’in hem de Türkiye’nin endüstriyel potansiyelini ve sanayi kabiliyetini ortaya çıkaracağını belirten Güler, bu yönüyle İkili İş Görüşmelerinin Eskişehir Endüstri Fuarının gücünü de pekiştireceğini sözlerine ekledi.