Sedef Medya Grup Başkanı Cihan Yıldırım’ı ziyaret eden Gülsari, yaklaşık bir yıl önce il başkanlığı görevini devraldığını ifade etti. Partisinin 2012’de kurulduğunu anlatan Gülsari, 2018 yılında Eskişehir’de örgütlendiklerini söyledi. Odunpazarı, Tepebaşı, Mahmudiye, İnönü ve Çifteler’de de teşkilatlandıklarını kaydeden Gülsari, parti binasının bir süre önce Reşadiye Esnafı Sokak’tan Hamamyolu Caddesi’ne taşındığını bildirdi.
Esnaf ve kurum ziyaretlerini yaptıklarını anlatan Gülsari, “Bir yıl içinde 500’e yakın esnaf ziyareti yaptık. Esnafı dinliyoruz, notlar alıyoruz. Kimi şikayet ediyor, kimi haline şükrediyor. Çalışmalarımız seçim dönemiyle sınırlı değil. Her zaman sahada olmaya gayret ediyoruz. 8 Ekim’de Taşbaşı’nda Yasin Börü ve arkadaşlarını anma programı düzenledik. Yazar Mehmet Göktaş da katıldı” diyerek çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Ziyarete Mürsel Gülsarı ile birlikte İl Başkan Yardımcısı Zeki Aras, İl Yönetim Kurulu Üyesi Murat Arslan ve İl Gençlik Kolları Başkanı Enes Yıldırım da katıldı. Gülsarı, Cihan Yıldırım’a HÜDAPAR Ne Diyor 2016-2018 isimli kitap hediye etti.