ETKİLİ DEZENFEKSİYON

Eskişehir’in önemli yaşam alanlarından Helen Bee, müşteri ve çalışanlarının sağlığı için salgın ile ilgili tedbirleri ilk günden itibaren uygulamaya geçirdi. Normalleşme sürecinin başlamasına kadar mağazasını kendi inisiyatifi ile kapatan Helen Bee, kapalı kaldığı süre boyunca da mağazasını etkili dezenfeksiyon işlemlerinden geçirdi.

UV Sterilizasyon Odaları kuran Helen Bee, kişiye özel hizmet veren localarında deneme öncesi steril edilen kıyafetler sunmaya başladı.
Düzenli olarak dezenfeksiyon uygulanan localar ve deneme öncesi steril hale getirilen kıyafetler müşterileri hastalık risklerinden koruyor.

ULUSALDAKİ İLK FİRMALARDAN


Helen Bee Halkla İlişkiler Uzmanı Eda Uslu, ‘’Müşterilerimiz gönül rahatlığıyla mağazamızı ziyaret edebilir. Deneme öncesi UV sistemleriyle steril edilen kıyafetler ve kişiye özel tahsis ettiğimiz localarla steril bir ortam oluşturmaya çalıştık. Bu tarz bir çalışmayı ulusal seviyede uygulayan ilk firmalardan biri olmak da gurur verici. Uyarıları dikkate alarak bu sancılı süreci birlikte atlatacağız’’ dedi.