Eskişehir'de tren hattının yer altına alınmasıyla yaşam merkezi haline getirilmesi planlanan Hatboyu yaşanan sorunlardan sonra adeta kaderine terk edildi.

İlgisizlik ve bakımsızlık nedeniyle sık sık vatandaşlar tarafından şikayet edilen Hatboyu'nda geçtiğimiz hafta 5 yaşındaki bir çocuk kırık olan cam bölmeye düştü. Küçük çocuğun bacağında derin kesikler meydana geldi.

Whatsapp ihbar hattımıza ulaşan mağdur çocuğun annesi, "21.07.2018 cumartesi akşamı saat 22.30 civarı evimize gitmek için Eskişehir hat boyundaki ışıklı yürüyüş yolunu kullandık. Işıklandırmanın az olduğu bir bölgede 5.5 yaşındaki oğlum kırılan cam bölmeyi görmeyerek içine düştü. Cam kırılmış ve olduğu gibi içine yayılmış olduğu için sağ bacağında dizinden altında derin kesikler meydana geldi. Bu yolda aylar önce kırılmış cam bölmeler mevcut ve kırılan camlar temizlenmiyor. Bu yüzden çok nadir kullandığımız bir güzergah. Şükürler olsun yüzüne ellerine denk gelmedi. Cimer'e şikayette bulundum. Yeni öğreniyorum çok kişinin başına gelmiş benzer kazalar. Bacağı bu halde oğlumun ve acildeki doktorlar plastik cerrahi ile görüşmemizi söyledi" dedi.

Eskisehir gündemini birlikte belirlemeye ne dersiniz?
0538 406 44 33 numaralı WhatsApp hattından haber değeri taşıdığını düşündüğünüz haber, fotoğraf ve videoları bizimle paylaşabilirsiniz!