Atahan Gezer

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın 1’inci birleşim, 1’inci oturumunda, “Eskişehir Doğal Gaz Anonim Şirketinin dağıtım bölgelerine Günyüzü ve Han ilçelerinin dahil edilmesi ile ilgili Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığının yazısı”na dair gündem maddeleri oy birliği ile kabul edildi.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın 1’inci birleşim, 1’inci oturumu, Başkan Vekili Aydın Ünlüce’nin başkanlığında Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşti.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 84’üncü yılı sebebiyle saygı duruşu ve İstiklal Marşı’yla başlayan oturum, Büyük Önder'in cenaze törenine ilişkin video gösterimiyle devam etti.

Video gösterimi ile gündem dışı konuların konuşulmasının ardından, 38 maddelik gündem maddelerinin okunmasına geçildi. Maddelerin okunmasının akabinde yapılan oylamada, 7 maddenin görüşülmesine, diğer maddelerin ise ilgili komisyonlara gönderilmesine oy birliği ile karar verildi.

Oylanmasına karar verilen maddelerin görüşülmesi sırasında, “Eskişehir Doğal Gaz Anonim Şirketinin dağıtım bölgelerine Günyüzü ve Han ilçelerinin de dahil edilmesi ile ilgili Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığının yazısına” ilişkin 21 ve 22 numaralı maddeler, oy birliği ile kabul edildi.

Oylamanın ardından söz alan Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı, “Bu konuda emeği geçen Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu, ESGAZ ve katkı veren herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.