Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Odunpazarı’nı mahalle mahalle, sokak sokak gezen Başkan Kurt, son olarak Gündoğdu Mahallesini ziyaret etti.

Gündoğdu Mahallesinde ilk olarak esnaf ve kahveleri gezen Başkan Kurt, Gündoğdu esnafının istek ve şikayetlerini dinledi. Esnaf ile tek tek sohbet eden Başkan Kurt, Gündoğdu Mahallesinin Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje alanına ilişkin imar planı değişikliğinin Büyükşehir Meclisi’nde kabul edildiğini hatırlattı. Projeyi AKP gurubunun 1 senedir komisyonda beklettiğini ifade eden Başkan Kurt, Büyükşehir Belediye Meclisinin son toplantısında projenin resen gündeme alınarak oy birliği ile kabul
edildiğini belirtti.

Projeler hakkında bilgi verdi

Gündoğdu Mahallesi ziyareti sırasında evleri de ziyaret eden Başkan Kurt, burada vatandaşlarla sohbet etti. Yeni dönemde yapacakları projeler hakkında bilgi veren Başkan Kurt, Gündoğdu Mahallesi’ne yeni dönemde cemevi yapacaklarını duyurdu. Başkan Kurt, cemevinin arsasının ve projesinin hazır olduğunu vurguladı. Gündoğdu Mahallesi’ne yeni dönemde kreş ve halk merkezi yapacaklarını da müjdeleyen Başkan Kurt; mutlu, özgür kadın ve çocuklar için çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

Başkan Kurt, Gündoğdu Mahallesi ziyareti sırasında son olarak Karatepeliler Derneğini ziyaret etti. Büyük bir coşku ile karşılanan Başkan Kurt, dernek üyeleri ile sohbet etti.