Günay ziyareti sırasında 82 yaşındaki Zenetiye Uysal’ın da kapısı çaldı. Zenetiye Uysal ile uzun süre sohbet eden Günay’a Zenetiye Teyze fiziksel durumu sebebiyle dışarı ve bahçeye çıkamadığını iletti. Bunun üzerine Milletvekili Günay harekete geçti.

1 SAAT SONRA YENİ SANDALYESİNE KAVUŞTU
Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Günay ve Mihalıçcık Belediye Başkanı İsmail Uysal’ın girişimleriyle tekerlekli sandalye 1 saat içinde temin edilerek 82 yaşındaki Zenetiye Uysal’ın evine ulaştırıldı.

BULUŞACAĞIZ, DİNLEYECEĞİZ, HAREKETE GEÇECEĞİZ
Eskişehir Milletvekili Günay konu ile alakalı, ‘’Köy ziyaretlerimiz kapsamında Çardak’ta Zenetiye teyzeyi ziyaret ettik. Sağolsun bizleri çok güzel karşıladı. Bayramını kutladık. Sonra Zenetiye teyzenin fiziksel durumundan dolayı bahçeye daha doğrusu genel olarak dışarı çıkamadığını öğrendik. Bu durumda elimizden geleni yapmak bizim görevimiz. En başta burada bulunuyor olmak Milletvekili olarak benim görevim. Halkımızla buluşacağız. İsteklerini önerilerini dinleyeceğiz ve gördüğümüz aksaklıklara çözümler üretecek, elimizden gelen istekleri yerine getireceğiz. Bugün burada Zenetiye teyzenin mutluluğunu paylaşıyor olmak bizim için de büyük bir mutluluk. Köy ziyaretlerim devam edecek. Ayrıca bu noktada hızlı çözüm üreten Mihalıçcık Belediyemiz AK Belediyeciliğin de çok güzel bir örneğini sergilemiştir. Belediye Başkanımız nezdinde Mihalıçcık Belediyesi’ne ve AK Parti teşkilatımıza teşekkürlerimi sunuyorum.’’ Şeklinde konuştu.