Prof. Dr. Günay ilk olarak İlçe Kaymakamı Muhammet Serdar Erdoğan’ı ziyaret etti. Covid-19’a yönelik alınan önlemleri dinleyen Prof. Dr. Günay, kontrollü sosyal hayata geçişte uygulanan kuralları yerinde inceledi.

KOORDİNELİ ÇALIŞMA İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ

Bir ilçede yer alan kamu kurum ve kuruluşlarının, yerel yönetimlerle koordineli çalışmasının önemine dikkat çeken Prof. Dr. Günay, ‘’Belediyemiz ve Kaymakamlığımız bu konuda çok güzel bir örnek. Bu çalışmalarından dolayı kendilerini kutluyorum’’ şeklinde konuştu.

VEFA DESTEK GRUPLARINI KUTLADI

Covid 19 sürecinde özellikle 65 yaş üstü vatandaşlarımız için oluşturulan vefa destek gruplarının çalışmalarını dinleye Prof. Dr. Günay, ‘’Vefa destek grupları, milletimizin iyilik ve yardımsever tavrına en güzel örneği teşkil ediyor. Gönüllülük esasına göre çalışan ve özellikle 65 yaş üstü vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının karşılanması konusunda önemli çalışmalar yapan vefa destek gruplarını can-ı gönülden kutluyorum, teşekkür ediyorum. Zor zamanlar bir milletin gerçek değerlerini de açığa çıkardığı zamanlardır. Bizim milletimizin vefa ve yardımseverlik duygusu oldukça gelişmiştir. Bunu aynı şekilde dünya da gördü. Türkiye yalnızca ülke içinde değil global anlamda önemli bir sınavı alnının akıyla atlattı. Birçok ülkeye destek oldu, tüm dünyadan takdir topladı. Ülkemizle gurur duymamak elde değil. Ben katıldığım birçok uluslararası toplantıda bu konulara değindim. Bu desteklerin ileriki dönemlerde farklı yansımalarını da göreceğiz.’’ Şeklinde konuştu

YATIRIMLAR VE PROJELER HAKKINDA BİLGİ ALDI

Prof. Dr. Günay ilçe ziyaretine Günyüzü Belediyesi ile devam etti. Belediye Başkanı Menderes Durgut ve ekibinden ilçede yapılan çalışmalar ve mevcut durum hakkında bir brifing alan Günay, ‘’Başkanımız ve ekibini yapılan çalışmalardan dolayı kutluyorum. Çok kısa zamanda çok hızlı projeler yapıldı, yakında bazıları hayata geçecek. Bugün de Belediye Başkanımız ile yerinde incelemelerde bulunduk. Günyüzü’nün potansiyelini değerlendirmek için çalışmalara devam edeceğiz, hemşerilerimize layık olduğu hizmetleri sunacağız. Desteğimiz ve isteğimiz bu yönde.’’ Şeklinde konuştu.