İlçe gezilerine Çifteler ile devam eden Prof. Dr. Günay’ın ilk adresi Çifteler Kaymakamı M. Uğur Arslan oldu. İl Yönetiminden Metin Tunaboy, İlçe Başkanı Mustafa Yeşil ve AK Parti ilçe teşkilatı ile İlçe Kaymakamı Arslan’dan bilgi aldılar, ilçenin ihtiyaçlarını ve mevcut durumunu değerlendirildi.

BAŞKAN KADİR BIYIK İLE GÖRÜŞTÜ, ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Prof. Dr. Günay’ın ilçedeki ikinci durağı Belediye Başkanı Kadir Bıyık oldu. AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan ve İl Yönetimi, İlçe Başkanı Mustafa Yeşil ve ilçe teşkilatı ile ziyaret Prof. Dr. Günay, Başkan Kadir Bıyık’dan ilçede gerçekleşen ve planlanan projeler hakkında bilgi aldılar. Prof. Dr. Günay ziyaret ile ilgili, ‘’Başkanımızdan ilçemizdeki çalışmalar hakkında bilgi aldık. Takip ettiğimiz projeler ile ilgili gelişmeleri de istişare etme fırsatımız oldu. 2 Eylül’de Çifteler TOKİ Projesi’nin ihalesi gerçekleşti. Çiftelerli hemşerilerimize hayırlı olsun. Ayrıca altyapısı hazır 11 mahallemizde başlayan asfalt çalışmalarını yerinde inceledik. Cumhur ittifakı olarak Çifteler’e hizmet etmeye devam edeceğiz, Başkanımızın yanındayız. Başkan Kadir Bıyık’a ve ekibine başarılar diliyorum.’’ Şeklinde açıklamada bulundu.

ESNAFA HAYIRLI İŞLER DİLEDİ

Prof. Dr. Günay Belediye ziyaretinin ardından Başkan Kadir Bıyık, İl Başkanı Zihni Çalışkan ve yönetimi, ilçe teşkilatı ile birlikte esnaf gezisi gerçekleştirdi. İlçe esnafını dükkanlarında ziyaret ederek onlara hayırlı işler dileyen Prof. Dr. Günay, ‘’Esnafımıza hayırlı işler diledik. Tüm dünyada etkisini en üst düzeyde hissettiren Covid-19 pandemisinin tabii ticarette de yansımaları oldu. Devletimiz konu ile alakalı birçok paket ve önlem hazırladı, uygulamaya koydu. Esnafımızla bunlardan bazılarını da paylaşma şansımız oldu. Tüm esnaflarımız bu uygulamalar hakkında bilgi sahibi olmalı ve gerekli olanlara başvurmalı. Aşılanmanın artmasıya vaka sayısındaki düşüş piyasalarda hareketliliği de beraberinde getirdi. Ancak bunun böyle sürebilmesi için maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymaya devam etmeliyiz. Bunun dışında esnafımızın istek ve önerileri de bizler için çok değerli. Çok önemli önerileri oldu. Bunları da not aldık ve gerekli çalışmayı TBMM’de yapacağız.’’ Şeklinde konuştu.

MUHTARLARLA ÖZEL TOPLANTI

Mahalle muhtarları ile toplantı yapan Prof. Günay, “Muhtarlarımız kendi mahallelerinin ihtiyaçlarını aktardılar. Bizim çözüm üretebileceğimiz konuları belirledik, not aldık ancak bazı konular Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluk alanında. Karşılıklı iletişim halindeyiz, en kısa zamanda muhtarlarımıza güzel haberler vermek istiyoruz.” Şeklinde açıklama yaptı.