Tepebaşı Belediyesi Gençlik Merkezleri 11 yılı aşkın süredir, sağladığı olanaklar ile kentteki gençlerin gözdesi olmaya devam ediyor.

Düzenlenen etkinlikler ile gençlerin verimli şekilde vakit geçirmesine destek olurken, eğitim çalışmaları ile de gelişimlerine destek veren Gençlik Merkezleri, üç noktada yer alıyor. Her yıl on binlerce genci ağırlayan 19 Mayıs, 29 Ekim ve 2 Eylül Gençlik Merkezleri, gençlerin kentteki en sevdiği mekanların başında geliyor. Her yıl ortalama 40 bin gencin yararlandığı merkezler ile gençlerin verimli şekilde vakit geçirmesi sağlanırken, eğitim çalışmaları ile de gelişimlerine katkı sağlanıyor. Merkezlerde düzenlenen tango ve grafik tasarım eğitimleri de geniş katılım ile gerçekleştiriliyor ve gençler katıldıkları eğitimlerden ötürü memnun olduklarını belirtiyor. Tamamen ücretsiz olarak düzenlenen eğitimler sayesinde nezih ve güvenilir bir ortamda kendilerini geliştirdiklerini kaydeden gençler, Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’a sağladığı katkılardan dolayı teşekkür ediyor.

Gençlik Merkezleri’nde düzenlenen eğitim ve faaliyetlerden haberdar olmak isteyen gençler, sosyal medya hesaplarından (Facebook, Instagram, Twitter/@esktgm) Tepebaşı Belediyesi Gençlik Merkezleri’ni takip edebiliyor.