Tepebaşı Belediyesi, her yıl on binlerce kişinin faydalandığı ve 3 noktada hizmet veren Gençlik Merkezleri ile gençlerin gelişimine destek olmayı ve geleceklerine katkı sağlamayı sürdürüyor.

Gençlik Merkezleri tarafından gerçekleştirilen yeni dönem kursları da 44 farklı branştaki eğitim ve 3 atölye çalışması ile devam ediyor. Bu kapsamda gençler için ücretsiz olarak düzenlenen enstrüman kurslarından olan keman eğitimleri de gençlerden yoğun ilgi görüyor. 19 Mayıs ve 29 Ekim Gençlik Merkezi’nde 50 kursiyerin katılımı ile düzenlenen eğitimler, gençlerden beğeni topluyor. Tamamen ücretsiz olarak gerçekleştirilen eğitimler sayesinde kendilerini geliştirme imkanı bulduklarını belirten gençler, Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’a da sağladığı katkılardan dolayı teşekkür ediyor.

Gençlik Merkezleri’nde Merkezlerde düzenlenen eğitim ve faaliyetlerden haberdar olmak isteyen gençler, sosyal medya hesaplarından (Facebook, Instagram, Twitter/@esktgm) Tepebaşı Belediyesi Gençlik Merkezleri’ni takip edebiliyor.