İş, spor ve cemiyet hayatının tanınmış isimlerinden Kasım Karakaş, 14 Nisan’da Gelecek Partisi Tepebaşı İlçe Başkanı olarak atandı. Ahmet Davutoğlu liderliğindeki Gelecek Partisi’nin Eskişehir İl Başkanlığını Mustafa Başak yapıyor.


İl ve ilçe teşkilatlanmasını tamamlamaya çalışan Gelecek’te geçtiğimiz günlerde adeta siyasi deprem yaşanmıştı. İl ve ilçe yönetimleri görevden alınmış, ardından İl Başkanı yeniden atanmıştı. Atamaya tepki gösteren Gelecek Partili bazı isimler istifa etmişti. İstifa edenlerden Gelecek Partisi Odunpazarı İlçe Başkanı Emre Bakırel ve Tepebaşı İlçe Başkanı Necati Gedik Büyük Birlik Partisi'ne katılmıştı. Öte yandan aynı toplantıda “Gelecek Partisi’nden ayrılan 200 üye de BBP’ye katıldı” denilmişti. Gelecek kanadı iddiayı “Eskişehir’de 200 üyemiz hiç olmadı” diye yanıtlamıştı.
Çalkantılı günlerin ardından Tepebaşı’nda göreve gelen Kasım Karakaş, ilk olarak üye çalışması başlattı. Karakaş 9 Mayıs’ta “An itibariyle Tepebaşı İlçe Başkanlığı üye sayısı 1000 ulaşmıştır” paylaşımı yaptı.


Saha çalışmalarına ağırlık veren Karakaş bayramda polis ve jandarmayı ziyaret etti. Dünya Çiftçiler Günü dolayısıyla emekçilerle tarlada görüştü. Pazarcı esnafını, sağlık çalışanlarını ve inşaatta çalışanları da ziyaret etti.